İGÜ, Özel Keçiören Kavram Anadolu Lisesi ile YKS sınav süreci seminerinde buluştu

Özel Keçiören Kavram Anadolu Lisesi 44 adet 12. Sınıf öğrencisine Rehber Öğretmen Nesli Bilecen tarafından verildi. Saat 10.00'da başlayan seminer bir ders saati sürdü. YKS sürecinin ayrıntılarını anlatan Bilecen puan hesaplama, sınav sonucu okuma ve yorumlama, TYT AYT stratejilerinden bahsetti.

OBP ve genel yetenek sınavları üzerinde de duran Nesli Bilecen öğrencilere son kalan zamanda nasıl stratejiler oluşturabileceklerini, tercihlerde nelere dikkat edebileceklerini ve başarı sırasının neden önemli olduğu üzerinde durdu. Öğrenci sorularıyla seminer son buldu.