İGÜ Özel Şahinkaya Anadolu Lisesi'ne konuk oldu

İGÜ Özel Şahinkaya Anadolu Lisesi'ne konuk oldu

Bursa’nın gözde eğitim kurumlarından Özel Şahinkaya Eğitim Kurumlarının düzenlemiş olduğu üniversite fuarına, İstanbul Gelişim Üniversitesi katılım sağladı. Öğrencilerin yoğun ilgisinin olduğu fuar alanında, öğrencilere bilgi vermek amacıyla stant açıldı. Üniversite fuarında öğrenciler üniversitelerin stantlarını gezerek bilgi alabilecekleri gibi, üniversitelerden gelen uzmanların vermiş olduğu seminerlere katılarak da bilgi aldılar.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Rehberlik Uzmanı Yasin Tarhan öğrencilere, "Sınav Kaygısı ve Motivasyon" konulu seminerini gerçekleştirdi. Sınavlara hazırlık sürecinden kaygının kontrolünden bahseden Tarhan öğrencilere, ‘’Kaygıyı kontrol altına alırsanız eğer; sınava hazırlık sürecinde sizleri başarıya götürmekte yardım sağlar’’ dedi. Motivasyona ve hedef belirlemeye dikkat çeken Tarhan, ‘’Zamanınızı dikkatli kullanın diyerek’’ sözlerini noktaladı.

ÖZEL ŞAHİNKAYA ANADOLU LİSESİ