İGÜ “Fethi Gemuhluoğlu Anadolu Lisesi Kariyer Günlerinde Öğrencilerle Bir Araya Geldi

İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde yer alan Fethi Gemuhluoğlu Anadolu Lisesi 11. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik organize ettiği Geleneksel Kariyer Günleri Etkinliğine İstanbul Gelişim Üniversitesini davet etti.

Etkinlikte Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı (Psikolog) Berfin Özcan tarafından Psikoloji bölüm tanıtım semineri gerçekleştirildi. Fethi Gemuhluoğlu Anadolu Lisesi rehberlik servisi tarafından okul konferans salonunda organize edilen seminerde psikoloji bölümünde verilen eğitim içeriği ,mezuniyet sonrası farklı sektörlerdeki iş imkânları ve çalışma koşulları hakkında detaylı bilgi verildi.

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümü ile Psikoloji bölümü arasındaki farkların altını çizen Berfin Özcan, psikoloji bölümünü tercih etmek isteyen aday öğrencilere YÖK ATLAS verilerini incelemelerini tavsiye etti.

120 öğrencinin aktif katılımı ile gerçekleşen Kariyer Günleri etkinliği,soru cevap oturumunun ardından plaket takdimiyle sonra erdi.