İGÜ’de 5. Kez Lise Kış Akademisi Heyecanı!

İGÜ’de 5. Kez Lise Kış Akademisi Heyecanı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Avcılar’da yer alan yerleşkelerinde sömestr tatilinde bu yıl beşincisini düzenlediği Lise Kış Akademisi’nde 200’ün üzerinde öğrenciyi ağırladı. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik kapsamında 20 farklı atölyede alanında uzman akademisyenler tarafından öğrencilere çalışmalar yaptırıldı.

23-27 Ocak 2023 tarihlerinde İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde yüz yüze gerçekleştirilen atölye çalışmalarının konu başlıkları ise; Havacılık Atölyesi, Uygulamalı Siber Güvenlik Atölyesi, Endüstriyel Otomasyon Sistemi Atölyesi, Mimari Strüktür Atölyesi, Mesleklerin Geleceği Atölyesi 1, Mesleklerin Geleceği Atölyesi 2, Diş Hekimliği Atölyesi, Bilgisayar Programlamanın ABC’si,  Senaryo Yazım Atölyesi, Makarna Atölyesi, Uçak Mühendisliği Atölyesi, Temel Elektrik ve Temel Elektronik Atölyesi, Sanat Terapisi ile Kendini Keşfet Atölyesi, Robotik Atölyesi, Dijital Reklam Atölyesi, E-ticaret Atölyesi, Etkili İletişim Atölyesi, Blockhain Atölyesi, Ekonomi ve Finans Atölyesi, Liderlik Atölyesi.