İGÜ’de Havacılık Bölümü Okumak

İGÜ’de Havacılık Bölümü Okumak

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Mehmet Ateş Özel Havajet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine “İGÜ’de Havacılık Bölümü Okumak” konulu seminerini gerçekleştirdi.

Ateş, seminerinde İstanbul Gelişim Üniversitesi’ndeki havacılık bölümlerinin ders içeriklerini ve çalışma alanlarını öğrencilere aktarırken laboratuvar imkanlarından da bahsetti. Sivil havacılık bölümlerinde öğrenciye sunulan laboratuvar imkanlarının, uygulama alanlarının ve staj imkanlarının önemine değinen Ateş, öğrencilere havacılık bölümlerinde okurken dikkat etmeleri gereken hususlar ile ilgili bilgiler verdi.

İstanbul Gelişim Üniversitesinin bölümlerini uluslararası akreditasyon kuruluşları tarafından kalite güvence belgesi almasının öğrencilere sağladığı imkanlara da değinen Ateş, öğrencilere İGÜ’den mezun olduklarında uluslararası standartlarda eğitim kalitesi ile mezun olacaklarını anlattı. İGÜ’nün Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından “tanınan okul” sertifikasının olmasının öğrencilere kazandırdığı avantajlardan da bahseden Ateş, öğrencilerin sorularını da yanıtladıktan sonra seminerini sonlandırdı.