İGÜ’de Üniversite Deneyimi

İGÜ’de Üniversite Deneyimi

Uzman akademisyen kadrosu ve uluslararası akredite edilmiş programlarıyla İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) öğrencilere birçok farklı alanda fırsatlar sunmaya devam ediyor. Son teknolojiyle donatılmış 100’den fazla laboratuvar ve verimli ders çalışma alanlarıyla bilgiyi hem teorik hem de uygulamalı olarak öğrencilerine sunuyor.

Üniversite sınavı öncesi aday öğrencilere yönelik özel olarak planlanmış etkinlik programları sayesinde lise öğrencileri de İGÜ’yü tanıma ve keşfetme imkânı buluyor. Bursa’da yer alan Özel Elit Grup Anadolu ve Fen Lisesi rehber öğretmen ve öğrencileri de İGÜ’yü daha yakından görmek adına üniversiteyi ziyaret etmek istedi. Bu talebe karşılık Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü’ne bağlı ekip tarafından öğrencilerin ilgi alanlarına yönelik bir etkinlik organize edildi. Etkinlik kapsamında, İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektör Yardımcısı (Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili) görevini yürüten Prof. Dr. Necmettin Maraşlı tarafından misafir öğrencilere, eğitim hayatlarına katkı sağlayacak önemli açıklamalarda bulundu.

Etkinliğin devamında öğrenciler ilgi alanlarına göre gruplara ayrıldı. Sayısal bölümü öğrencileri Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Elektrik Elektronik mühendisliği ile Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinde demo derse girerken; eşit ağırlık bölümü öğrencileri Psikoloji bölümünde bir günlüğüne öğrenci oldu. Diş Hekimliğine ilgi duyan öğrencilerle birlikte Diş Hekimliği Fakültesi gezisi gerçekleştirildi.