İGÜ’de YKS Heyecanı

İGÜ’de YKS Heyecanı

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından organize edilen ve öğrencilerin YKS atmosferini yaşayabilmelerini amaçlayan deneme sınavı etkinliği Hocalara Geldik Kurs Merkezi öğrencileriyle birlikte gerçekleştirildi.

TYT sınav provasını başarıyla tamamlayan adaylara öğrenci tanıtım kitleri dağıtılarak, İGÜ tanıtım semineri yapıldı.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı (Psikoloji Bilim Uzmanı) Burçak Çağlar akreditasyonların eğitim kalitesine sağladığı katkı ve üniversitenin uluslararasılaşma stratejisine verdiği önem vurgulandı. Laboratuvarlar, Çift Anadal ve Yandal Programları, Ücretsiz DGS kursu desteği, Come To Gelişim ve Benim Bir Fikrim Var! Projesi konu başlıkları Üniversite Tanıtım Semineri ile katılım sağlayan öğrenci ve öğretmenlere aktarıldı.
80 öğrencinin ve 3 rehber öğretmenin katılımı ile gerçekleşen seminer, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı (Psikoloji Bilim Uzmanı) Burçak Çağlar ‘ın soruları yanıtlamasının ardından sona erdi.