İGÜ’de YKS Provası

İGÜ’de YKS Provası

Öğrencilerin bilgi ve becerilerinin ölçüldüğü sınavlar, gelecekleriyle alakalı birçok konuda belirleyici olduğu için çok önemlidir. Bunun farkında olan İstanbul Gelişim Üniversitesi, Marmara Park Uğur Kurs öğrencilerine yerleşkelerinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın provası niteliğinde deneme sınavına girme imkânı sundu.

Deneme sınavı esnasında gerçek sınavda uygulanan kuralların hepsi uygulandı. Öğrenciler bu sayede mevcut bilgilerini de ölçümlerken aynı zamanda İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni de yakından tanıma fırsatı buldu. Sınav sonrasında öğrencilerin üniversite atmosferini tatmaları ve heyecanını yaşamaları için 10 dakika serbest zaman geçirmeleri için zaman verildi.