İGÜ'den Şehit Ahmet Kocabay Kız Anadolu Lisesi'ne Davet

İGÜ'den Şehit Ahmet Kocabay Kız Anadolu Lisesi'ne Davet

Bir dünya üniversitesi olma hedefiyle kurulan İstanbul Gelişim Üniversitesi, tüm il ve ilçelerdeki öğrencilere ulaşabilmek amacıyla hareket etmeye devam ediyor.

Şehit Ahmet Kocabay Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin talepleri doğrultusunda 22 Eylül 2022 tarihinde İstanbul Gelişim Üniversitesi akademisyenleri tarafından gerçekleştirilen Diş Hekimliği Fakültesi, Moda Tasarım, Grafik Tasarım, Hemşirelik ve İç Mimarlık bölüm tanıtımlarına öğrencilerin gösterdiği ilgi dikkat çekti.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım müdürlüğü ekibimiz tarafından gerçekleştirilen üniversite tanıtım seminerini ve Motivasyon seminerini merakla dinlediler, sorular sordular. “Come To Gelişim” bursluluk programı ve “The Awards” ödüllerine olan ilgileri dikkat çekti. Bölüm tanıtımlarından, akredite edilmiş programlardan, üniversitenin tüm imkanlarından oldukça memnun kalan öğrenciler ve okul rehber öğretmeni teşekkürlerini ileterek İstanbul Gelişim Üniversitesinden ayrıldılar.