İstanbul Beylikdüzü ERA Kolejinden Kariyer Günleri’ne Davet

İstanbul Beylikdüzü ERA Kolejinden Kariyer Günleri’ne Davet

İstanbul Gelişim Üniversitesi ERA Koleji, 11. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği “Geleneksel Kariyer Günleri Etkinliği”ne İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni davet etti.

Beylikdüzü Era Koleji Lisesi rehberlik servisi tarafından okul konferans salonunda organize edilen etkinlikte Diş Hekimliği Fakültesi bölüm tanıtımı Dr. Öğretim Üyesi Gülfem Özlü Uçar tarafından yapılırken, Psikoloji bölüm tanıtımı İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Psikolog Berfin Özcan tarafından yapıldı.

Diş Hekimliği Fakültesi hakkında bilgi veren Dr. Öğr. Üyesi Gülfem Özlü Gelişim Üniversitesinde verilen eğitimlerin içeriği, alan seçimleri üniversitenin sağlamış olduğu imkânlar hakkında bilgi vererek seminerine başladı. Birinci ve ikinci sınıfta teorik bilgilerin uygulamaya dönüşmesi için güçlü laboratuarlarda öğrencilere uygulama yaptıklarını daha sonra İstanbul Gelişim Üniversitesi Diş Hastanesinde staj yapabilme ve öğrendiklerini uygulamaya dönüştürebilme fırsatlarını yakaladıklarını belirtti.

Psikoloji bölümünde verilen eğitim içeriği ,mezuniyet sonrası farklı sektörlerdeki iş imkânları ve çalışma koşulları hakkında detaylı bilgi veren Psikolog Berfin Özcan psikoloji bölümü ve psikologluk mesleği hakkında doğru bilinen yanlışlara değindi. 70 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen Kariyer Günleri etkinliği,soru cevap oturumunun ardından sona erdi.