İstanbul Gelişim Üniversitesi Aydoğan Öztiryaki Tim Sander Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileriyle Buluştu

İstanbul Gelişim Üniversitesinde Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak'ın kontrolbölüme ilgi duyan lise öğrencileri ile birlikte 3 saat boyunca Sağlık Bilimleri Fakültesinde yer alan Gastronomi Mutfağında uygulamaya yönelik demo ders gerçekleştirdi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Tanıtım semineri ile başlayan etkinlik,Come to Gelişim Proje Sorumlusu Seda Dağlı tarafından yapılan ‘come to gelisim’ bilgilendirme semineri ile devam etti. İstanbul Gelişim Üniversitesi J Blok yerleşkesinde yer alan kütüphane ve cep sineması ziyaret edildi. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Berna Yıldızhan tarafından etkinlik sonu yapılan soru cevap oturumunda öğrencilerin sorularını yanıtladı.