İstanbul Gelişim Üniversitesi ile Mesleklere Yakından Bak!

İstanbul Gelişim Üniversitesi ile Mesleklere Yakından Bak!

İstanbul Gelişim Üniversitesi, gelecekte hayal ettiği birçok bölüm olan öğrencilere meslekleri ve detaylarını anlatmaya devam ediyor.

Ümraniye Özel Dudullu Açı Kişisel Gelişim Kursu 12. sınıf ve mezun YKS sınav grubu öğrencilerine yönelik, Eğitim Danışmanı Kemal ALİOĞLU tarafından “Geleceğin Meslekleri” hakkında bilgiler verildi.

TYT, SÖZ, EA, SAY ve DİL puan türü olmak üzere üniversiteye geçişte tüm puan türleriyle alakalı öğrencilerin isteklerine göre belirlenmiş meslek grupları hakkında eğitimleri ve kariyer olanakları hakkında bilgiler verildi. Bu bilgiler ışığında öğrencilerin 2 bölüm arasında kaldığı noktada kendilerine uygun olan mesleği seçmelerini belirten Alioğlu,  ayrıca öğrencilere çift anadal programlarından da yararlanabileceklerini aktardı. Kemal Alioğlu, İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde ücretsiz çift anadal programından da bahsedildiği anda, öğrencilerden gelen “Sosyoloji ve Psikoloji bölümleri arasındaki çift anadal imkanı” sorusuyla ilgili yapabileceklerini ve iki bölümden de diploma sahibi olabileceklerini anlattı.

Seminer sonunda Özel Dudullu Açı Kişisel Gelişim Kursu Rehber Öğretmeni Esranur Topraktepe ve öğrencilerinin teşekkürlerini alan Alioğlu, pandemi süreci sonunda üniversitemizde yüz yüze kendilerini ağırlamaktan İstanbul Gelişim Üniversitesi olarak mutluluk duyacaklarını aktardı. Sağlık dilekleriyle birlikte seminer sonlandırıldı.