İstanbul Gelişim Üniversitesi Tuzla Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi Kariyer Günleri'ndeydi

İstanbul Gelişim Üniversitesi bu yıl dördüncüsü düzenlenen Tuzla Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi Kariyer Günlerine katılım sağladı.

Hem vakıf üniversitelerinin hem de devlet üniversitelerinin katılım sağladığı kariyer günlerinin asıl amacı öğrencilere "Hedefini Seç, Harekete Geç" mesajını vermekti. Kariyer günlerine Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Birkan Onat katılım sağladı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, öğrencilere "Türkiye'de binlerce Aziz Sancarlar, İbni Haldunlar, Farabiler, Mustafa Kemaller yetişmelidir; bunu sağlayacak olan sizlersiniz. Meslek seçimi elbette önemlidir bununla birlikte asıl önemli olan kariyer rotanızı belirlemektir" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından 9. 10. 11. ve 12.sınıf öğrencileri üniversite stantlarını gezerek bilgi edindiler. İstanbul Gelişim Üniversitesi ile ilgili olarak özellikle öğrencilerin dikkatlerini Diş Hekimliği Fakültesinin açılacak olması ve Uçak Mühendisliği bölümünün olması çekti. Okul müdürünün teşekkürü ile kariyer günleri birinci gününü tamamladı.