İstanbul Gelişim Üniversitesi Üsküdar Tenzile Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Üniversite Tanıtım Fuarında

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanlarımız Üsküdar Tenzile Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirilen üniversite tanıtım fuarına katıldı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanlarımız Üsküdar Tenzile Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesin ‘de gerçekleştirilen üniversite tanıtım fuarına katıldı. Üskadar Tenzile Erdoğan Kız Anadolu Lisesi öğretim gören lise öğrencilerinin İstanbul Gelişim Üniversitesi bünyesinde yer alan bölümlerin sunduğu imkânları tanıması, YKS tercih sürecine yönelik hedef oluşturması ve kariyerlerini doğru şekilde planlamalarını desteklemek adına ilçedeki yaklaşık 200 lise öğrencisinin ve çeşitli branşlarda görevli öğretmenlerin katılımıyla üniversite tanıtımı gerçekleştirildi.
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesini öne çıkaran ABET akreditasyonu ile “Kaliteli Eğitim” ve uluslarasılaşma stratejilerinin önemi vurgulandı. İkinci bir bölümü okumak isteyen öğrenciler için büyük bir avantaj yaratan ücretsiz çift ana dal ve yan dal imkânları, burs ve tercih indirim olanakları, mezuniyet sonrası ofis açmak isteyen öğrenciler için sağlanan ofis mobilya desteği, Erasmus + kapsamında öğrenci değişim programları hakkında bilgilendirme yapılarak İstanbul Gelişim Üniversitesini güçlü kılan imkânlar aday öğrencilere aktarıldı.
Üsküdar Tenzile Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirilen tanıtım fuarı aday öğrenci ve öğretmenlerin sorularının cevaplanması ardından yapılan etkinlik sonlandırıldı.