İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Bağcılar Barbaros Anadolu Lisesi Öğrencileri ile Deneme Sınavı için Bir Araya Geldi

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Bağcılar Barbaros Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencileri ile deneme sınavı etkinliği gerçekleştirildi.

Bağcılar Barbaros Anadolu Lisesinin değerli 48 öğrencisi ile üniversitemizde deneme sınavı için bir araya gelindi. Öğrencilerin tüm konforu göz önünde bulundurularak deneme sınavı üniversitemizde gerçekleşmiştir. Gerçek sınavın teknik ve psikolojik provası olarak değerlendirdiğimiz deneme sınavı ile öğrencilerin farklı bir atmosferde deneyim kazanmalarını sağlamak önemli bir yer edinmektedir.

Alışılmış konum haricinde farklı bir ortamda prova niteliğinde sunduğumuz deneme sınavının amacı gerçek sınava giriyormuş gibi fiziki ve psikolojik tüm koşulları oluşturmak, dikkat dağıtıcı tüm unsurlardan uzaklaşarak zaman yönetimi ve kaygı seviyelerini yönetebilmelerini sağlamaktır. Sınav öncesinde üniversitemiz hakkında merak edilen tüm sorular Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Şeyda Karakuş tarafından öğrencilere bilgi olarak verildi. 65 programda vermiş olduğumuz akreditasyon programları, THE, Come To Gelişim, SCImago Laboratuvarlar, çift ana dal/Yan dal programları, öğrenci kulüpleri ve staj programları hakkında detaylı bilgi aktarıldı.

Bağcılar Barbaros Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Mervenur Tuncel ve öğrencileri üniversitemizde deneme sınavı için sağlamış olduğumuz tüm imkânların çok kıymetli ve değerli olduğunu ifade ederek okul gezisi ve bölüm tanıtımları içinde ilerleyen günlerde bir araya gelmek istediklerini ifade ederek üniversitemizden ayrılmışlardır.