İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Büyükçekmece RAM İş Birliği: “Terapötik Kartlar” Semineri

İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Büyükçekmece Rehberlik ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle bölgede görev alan okul psikolojik danışmanların iş ve işleyiş süreçlerine katkı sağlamak adına “Terapötik Kartlar” konulu seminer verildi.

Doç. Dr. Durmuş Ümmet tarafından gerçekleştirilen seminer İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdür Yardımcısı Uzman Psikolojik Danışman Elif Ünal’ın karşılama konuşmasıyla başladı.

Elif Ünal tarafından üniversitenin ayrıcalıkları ve öğrencilerine sağladığı fırsatlar anlatıldı. “Terapötik Kartlar” semineriyle devam eden etkinlik kapsamında öğrencilere fayda sağlayabilecek bilgiler katılımcılara aktarıldı.