İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Motivasyon Kampı

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Motivasyon Kampı

Özel Beylikdüzü İhlas Koleji lise grubu öğrencileri üniversiteye hazırlık kamp çalışmalarını İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde gerçekleştirdi. Test çözüme, konu anlatımları, gerçeğine benzer atmosferde deneme sınavına girerek hazırlıklarını en iyi şekilde değerlendirmek isteyen öğrencilerin, bireysel hazırlıkları sayesinde belirlenen günlük soru çözme sayısına ulaşmaları ve bire bir etütlerle de eksiklerini tamamlamaları hedeflendi.

Yoğun çalışma temposuyla devam eden kamp programında verilen coffee break ve Winter Garden’da yemek molalarında öğrencilerin yorgunluklarının atılması ve motivasyonu yüksek tutmak için öğrencilerle bireysel görüşmeler yapıldı.

Öğrenciler 09.00 ile 21.00 saatleri arasında yoğunlaştırılmış ders anlatımlarına ve soru çözüme etkinliklerine katıldılar. Yapılan test çözme çalışmalarının neticesinde gerçekleştirilen analizlerle öğrencilerin eksikleri tespit edilerek eksiklikler tamamlandı.  5 gün olarak planlanan kampta, öğrenciler üniversitenin merkez kütüphanesinde, gruplar halinde ve bireysel çalışmalarla kampı tamamladılar.