İstanbul Gelişim Üniversitesi'nden Kadıköy Key Kolejine Davet

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nden Kadıköy Key Kolejine Davet

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde Kadıköy Key Koleji ile gerçekleştirilen İstanbul Gelişim Üniversitesi tanıtım semineri Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Elif Ünal tarafından gerçekleştirildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesini ayrıcalıklı kılan ABET, AQAS, AHPGS ve PEARSON gibi akreditasyonların eğitim kalitesine sağladığı katkı ve uluslararasılaşma stratejisindeki önemi üzerinde duruldu. 65 bölüm ile Türkiye’nin en çok akreditasyona sahip üniversitesi olduğunu vurgulayan Elif Ünal, tüm öğrencilerin gelişimine hizmet eden yurtdışı olanakları, burs imkânları, yabancı dil geliştirmeye yönelik sunulan ayrıcalıklar ve ücretsiz çift ana dal yapabilme fırsatı ile ilgili önemli bilgiler aktardı.

Havacılık Yönetimi, Bilgisayar Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Gastronomi, Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik bölüm hocaları eşliğinde İstanbul Gelişim Üniversitesi laboratuvar gezisi ve bölüm tanıtım seminerleri gerçekleştirildikten sonra Kadıköy Key Koleji hocaları ve öğrencileri ile gerçekleştirilen etkinlik, soruların yanıtlanması ile son buldu.