İstanbul Gelişim Üniversitesinden Özel Aşama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Davet

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Özel Aşama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12.sınıf öğrencilerine ‘Motivasyon’ konulu seminer gerçekleştirilmiştir.

Gelişim Üniversitesi konferans salonunda gerçekleştirilen Rehber, Öğretmenin ve Öğrencilerin katıldığı seminerde Psikolog Nizam Aydın konuşmacı olarak yer aldı. Motivasyon tanımı İç Motivasyon ve Dış Motivasyon hakkında bilgiler verilip sınava yönelik motivasyonumuzu nasıl yükseltiriz, ders çalışmada devamlılık ve yoğunluk hakkında bilgiler verildi.

40 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen seminer, Psikolog Nizam Aydın soruları yanıtlamasının ardından sona erdi.