İstanbul Havalimanı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerine İGÜ Tanıtım Semineri ve Üniversite Gezisi

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından İstanbul Havalimanı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine “İGÜ Tanıtım” konulu seminer verildi.

İstanbul Havalimanı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliğinde İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin katılım gösterdiği, okulun rehber öğretmenleri ve öğrencilerinin dinleyici olarak bulunduğu seminerde İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Psikolog Berna Yıldızhan konuşmacı olarak katılım sağladı.

Seminerde, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Berna Yıldızhan tarafından İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni ayrıcalıklı kılan ABET, AQAS, AHPGS ve PEARSON gibi akreditasyonların eğitim kalitesine sağladığı katkı ve uluslararasılaşma stratejisindeki önemi üzerinde duruldu. 65 bölüm ile Türkiye’nin en çok akreditasyona sahip üniversitesi olduğunu vurgulayan Berna Yıldızhan, tüm öğrencilerin gelişimine hizmet eden yurtdışı olanakları, burs imkânları, yabancı dil geliştirmeye yönelik sunulan ayrıcalıklar ve ücretsiz çift ana dal yapabilme fırsatı ile ilgili önemli bilgiler aktardı.

Mimarlık – Mühendislik Fakültesi Elektrik- Elektronik Mühendisliği bölümü Dr.Öğr. Saffar POURABBAS, Mekatronik Mühendisliği bölümü Dr.Öğr. Üyesi Fatma Gülşen, Endüstri Mühendisliği bölümü Dr.Öğr. Üyesi Didem YILMAZ ÇAPKUR’un, Uçak Bakım ve Onarım bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet DEVLET’in fakülte fiziksel gezileri sonrası laboratuvar ortamları öğrenciler ile paylaşıldı ve öğrencilere bölüm tanıtımı yapıldı.

30 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen gezi bölüm hocalarımızın üniversite ve burs imkânları hakkında soruları yanıtlamasının ardından sona erdi.