Kavaklı Anadolu Lisesi öğrencileriyle, İGÜ kampüs turu

Kavaklı Anadolu Lisesi öğrencileriyle, İGÜ kampüs turu

Aydın ilinde bulunan Kavaklı Anadolu Lisesi öğrencileri, İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin yerleşkelerini ziyaret etti.

Üç günlük üniversite tur programlarında İstanbul Gelişim Üniversitesi'ni de ziyaret etmek isteyen, özellikle sayısal ağırlıklı bölüm öğrencileri, sağlık bölümleri laboratuvarlarını gezerek hem bölümler hakkında detaylı bilgi aldı hem de uygulama halindeki derslere katılarak bölüm akademisyenlerine soru sorma fırsatı buldu.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Tanıtım Uzmanları Neslihan Koç ve Fatih Tiryaki eşliğinde üniversitenin sosyal ve uygulama alanlarından olan Gelişim Tower'da Merkez Kütüphanesi, Cep sinemasının yanında BESYO ve sağlık bölümü laboratuvarı ziyaret edildi.  Hem bilgilendiren hem de eğlendiren kampüs gezisi sonunda Aydınlı öğrenciler üniversiteden memnun bir şekilde ayrıldı.

İzmir Kavaklı Anadolu Lisesi