Kadıköy Kemal Atatürk Anadolu Lisesi Öğrencileri ile Demo Ders

Kadıköy Kemal Atatürk Anadolu Lisesi Öğrencileri ile Demo Ders

Kadıköy Kemal Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri İstanbul Gelişim Üniversitesinde demo ders etkinliğine katıldı. Demo dersler, İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Nizam Aydın ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzman Yardımcısı Beyza Nalan Alçin tarafından gerçekleştirilen ‘Üniversite Tanıtım Semineri’ ile başladı. İstanbul Gelişim Üniversitesinin öğrencilerine sağladığı yurtdışı olanakları, burs imkânları, yabancı dil geliştirmeye yönelik sunulan ayrıcalıklar ve ücretsiz çift ana dal yapabilme fırsatı ile eğitim öğretim konusunda öğrencilerine destek olması ve gelişimlerine yaptığı katkı ile ilgili önemli bilgiler aktarıldı.
‘İnşaat Mühendisliği’ Demo Ders Etkinliğinde İstanbul Gelişim Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Metin Mehmetoğlu konuşmacı olarak yer aldı. Dr. Öğr. Üyesi Metin Mehmetoğlu İnşaat Mühendisliği bölümünün ders içerikleri ve bölümden mezun olduktan sonra çalışma alanları noktasında bilgi verdi. Sürdürülebilir yapı malzemeleri ile ilgili çalışmalar yapıldı. Ayrıca Kadıköy Kemal Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri ile ‘Binalarda Geri Dönüşüm Fikirleri’ atölyesi yapıldı.
‘Mimarlık’ demo ders etkinliğinde İstanbul Gelişim Üniversitesi Doç. Dr. İlke Ciritci konuşmacı olarak yer aldı. Doç. Dr. İlke Ciritci, Mimarlık bölümünün sektördeki önemini, staj imkânları ve iş olanakları gibi birçok önemli konuya değindi. Sürdürülebilir yapı malzemeleri ile ilgili çalışmalar yapıldı.