Kadriye Moroğlu Anadolu Lisesi Öğrencilerine Sınav Kaygısı Çalışma Semineri

Kadriye Moroğlu Anadolu Lisesi Öğrencilerine Sınav Kaygısı Çalışma Semineri

İstanbul Gelişim Üniversitesi Kadriye Moroğlu Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencilerine “ Sınav Kaygısı” konulu seminer verildi. İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı (Psikolojik Danışman) Barış Gündoğdu tarafından verilen seminer Kadriye Moroğlu Anadolu Lisesi’nde 2 oturum gerçekleştirildi.
Toplamda 300’e yakın olan lise öğrenci grubuna uygun sınav kaygısı üzerine interaktif şekilde sunum yapıldı.Psikoloji, uçak muhendisliği programlarına ilgi duyan aday öğrenciler için bölüm hakkında bilgi verildi. Okuldaki lise dördüncü sınıf öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlik, Halkla ilişkiler Tanıtım Uzmanı (Psikolojik Danışman) Barış Gündoğdu’nun soruları yanıtlamasının ardından sona erdi.