Kaliteli Eğitimin Adresi İstanbul Gelişim Üniversitesi

Kaliteli Eğitimin Adresi İstanbul Gelişim Üniversitesi

Bir dünya üniversitesi olma yolunda emin adımlarla yürüyen İstanbul Gelişim Üniversitesi, üniversite adaylarına yönelik yaptığı etkinlikler kapsamında Özel Eşref Aydın Anadolu Lisesi’ni misafir etti.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ekibi, Özel Eşref Aydın Anadolu Lisesi’nden gelen talebe istinaden öğretmen ve öğrencilerine bölüm tanıtım gezisi düzenledi.
Aday öğrencilerin İGÜ’yü yakından tanımalarını amaçlayan etkinlikte; Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan Aşçılık ile Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri bölümleri derslik ve laboratuvar alanları tanıtıldı. Öğrencilerin hem sosyal hem de eğitim hayatlarına destek olunması açısından fayda sağlaması adına ‘Motivasyon’ semineri de verildi.

Seminerin ardından Kariyer Geliştirme Merkezi’nden akran mentör bir öğrenci deneyimlerini öğrencilere aktardı. Öğrencilerin ilgi alanlarına yönelik planlanan etkinlikte merak edilen sorular yanıtlanırken aday öğrencileri İGÜ’de nasıl bir eğitim hayatı beklediği de anlatıldı.