Kariyer Günlerine İGÜ akademisyenlerinden destek

Kariyer Günlerine İGÜ akademisyenlerinden destek

Beylikdüzü Vizyon Anadolu Lisesi öğrencilerinin düzenlemiş olduğu kariyer günlerine Gelişim Üniversitesi olarak katılım sağlandı.

Öğrencilere Gastronomi bölümünden Araştırma Görevlisi Oğuzhan Köklü, İç Mimarlık bölümünden ise Araştırma Görevlisi Tuğçe Öztürk bilgi verdi. Bölümün imkanları, ders içerikleri, bölümü bitirdikten sonraki çalışma alanları, bölümün içeriğinin ne olduğu, bölümün zor yanları, bölümü bitirdikten sonra gerçek hayatta karşılaşılan durumların neler olacağı hakkında bilgi verdi. İstanbul Gelişim Üniversitesi akademisyenleri,  öğrencilerin şimdiden gelecekleri hakkında planlama yapmasının ve okul yönetiminin bunu desteklemesinin çok duyarlı bir davranış olduğunu belirtti. Öğrenciler her seansın sonunda akıllarına takılan soruları akademisyenlere sorma imkanı yakaladılar. Etkinlik sonunda katılan etkinliğe katılan akademisyenlere yönelik sertifika takdim edildi. Okul yönetimi, katılımından dolayı üniversiteye teşekkürlerini sundular.