Kariyer planlamasında: Akran İletişimi

Kariyer planlamasında: Akran İletişimi

Kariyer planlaması kapsamında Bahçeşehir Vizyon Koleji’nde 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen “Kariyer Günleri” adlı etkinliğe, İstanbul Gelişim Üniversitesi akademisyen ve öğrencileri destek verdi.

Etkinliğe İstanbul Gelişim Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencisi Senanur Gümüş ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencisi Oğuzhan Gönül, Bahçeşehir Vizyon Koleji öğrencilerine bölümlerini anlattılar. Her bölüm için ayrı sınıflarda oturum gerçekleştirilen programda, üniversite öğrencilerinden ve akademisyenlerinden bilgi alan Bahçeşehir Vizyon Koleji öğrencileri; hedeflerindeki mesleğin kendileri için uygun olup olmadığını, o bölümü tercih ettiklerinde nelerle karşılaşabileceklerini ve kendilerini geliştirmeleri için hangi yöntemleri izlemeleri gerektiğini tekrar değerlendirdiler.