Kartal Hacı Hatice Bayraktar Anadolu Lisesi Ev Sahipliğinde Üniversite Tanıtım Fuarı

Kartal Hacı Hatice Bayraktar Anadolu Lisesinin ev sahipliğinde İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin katılım sağladığı tanıtım fuarı gerçekleştirildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde olan bölümlerin tanıması, üniversite de sunulan imkânlar, hedef belirleme ve kariyerlerini doğru şekilde planlamalarını desteklemek adına Kartal Hacı Hatice Bayraktar Anadolu Lisesi öğrencilerinin ve kurum yetkililerinin dinleyici olduğu Üniversite Tanıtım Fuarı gerçekleştirildi.

Özellikle, İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde yer alan Bilgisayar-Yazılım mühendisliği, Adalet, BESYO bölümleri, Psikoloji, Diş Hekimliği gibi bölümler öğrenciler tarafından oldukça ilgi uyandırdı. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesini öne çıkaran ABET akreditasyonu ile “Kaliteli Eğitim” ve uluslararasılaşma stratejilerinin önemi vurgulandı. İkinci bir bölümü okumak isteyen öğrenciler için büyük bir avantaj yaratan İstanbul Gelişim Üniversitesi Çift Ana Dal ve Yan Dal imkânları, burs olanakları, bölümlerini bitirdikten sonra ofis açmak isteyen öğrenciler için sağlanan ofis mobilyası desteği, Erasmus + öğrenci değişim programları hakkında bilgilendirme yapılarak İstanbul Gelişim Üniversitesini farklı kılan fırsatlar öğrencilere aktarıldı.

Kartal Hacı Hatice Bayraktar Anadolu Lisesiyle gerçekleştirilen etkinlik Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Burhan Babat ve Halkla İlişkiler Uzman Yardımcısı Öznur Aydoğdu’nun öğrencilerin ve kurum öğretmenlerinin sorularının soruları yanıtlamasının ardından sona erdi.