Kartal Hatice Bayraktar Anadolu Lisesi'nde "Kariyer Günü"

Kartal Hatice Bayraktar Anadolu Lisesi'nde "Kariyer Günü"

Kartal Hatice Bayraktar Anadolu Lisesi’nin düzenlediği “Kariyer Günü” etkinliğine İstanbul Gelişim Üniversitesi de katılım sağladı.

Öğrencilerin üniversiteleri yakından tanımaları, sorularını sorabilmeleri, bölümler ile ilgili bilgi alabilmeleri için düzenlenen “Kariye Günü” etkinliği 23 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinliğe 20 vakıf üniversitesi katıldı. Teneffüs aralarında üniversite stantlarını gezen öğrenciler İstanbul Gelişim Üniversitesi standını da ziyaret ederek; burslar, çift anadal, yandal, staj olanakları, yaz okulu, bütünlemeler, ulaşım imkânları, yerleşkeler, bölümler, weekend school, bölümlerin ücretleri, bölümlerin taban puanları, bölümlerin sınıf mevcutları ile ilgili bilgi aldı.

Sabah saatlerinde başlayan Kariyer Günü etkinliği saat 14.30’da sona erdi. Bilgi alan öğrencilerin ve stantları gezen öğretmenlerin verilen bilgilerden memnun kaldıkları güzel bir etkinlik oldu.