Kartal Semiha Şakir Anadolu Lisesi’nden İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne Davet

Kartal Semiha Şakir Anadolu Lisesi’nden İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne Davet

Türkiye’nin en çok tercih edilen üniversitelerinden biri olan İstanbul Gelişim Üniversitesi, Kartal Semiha Şakir Anadolu Lisesi rehberlik servisinden gelen davet üzerine Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanlarımız aracılığı ile Kartal Semiha Şakir Anadolu lisesi öğrencileri ile buluştu.

Kartal Semiha Şakir Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen Kariyer Günleri etkinliğinde aday öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaşan uzmanlarımız, okul içerisinde oluşturulan üniversite tanıtım alanında aday öğrencilere İstanbul Gelişim Üniversitesi’ndeki bölümler ve öğrencilere sunulan imkanlar hakkında bilgilendirme yapmanın yanı sıra  aday öğrencilerle yüz yüze buluşmanın heyecanını yaşadılar.

Akreditasyonlar ve uluslarasılaşmaya verilen önemin aday öğrenciler tarafından büyük ilgi gördüğü etkinliğin sonunda Halkla İlişkiler ve  Tanıtım ekibimiz Kartal Semiha Şakir Anadolu Lisesi öğrencilerinin ve öğretmenlerinin memnuniyetinden büyük mutluluk duyarak etkinlik alanından ayrıldılar.