Küçükçekmece Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerine Üniversite Gezisi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Küçükçekmece Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12.Sınıf öğrencileri ile Üniversite Gezisi için bir araya geldi. İstanbul Gelişim Üniversitesinde organize edilen, rehber öğretmen ve öğrencilerin katıldığı etkinlik, Gastro Talks-7/ Türk Gastronomisinde Marka Kimliği Oluşturma Süreci Söyleşinde Mehmet YALÇINKAYA’ nın konuşmasını dinleyerek başlandı.
Gezinin devamında Gelişim Üniversitesi Gastronomi Bölüm Tanıtımı için Öğr. Gör. Levent Demirçakmak konuşmacı olarak aldı. Gastronomi Bölümünün laboratuvarlarını ve mutfaklarını gezdirilerek bölümün ders içerikleri, uygulama ve pratik alanları, mesleğin avantajları ve dezavantajları, çalışma imkânları ve staj hakkında bilgi verirken aynı zamanda bölümün Erasmus imkânları noktasına dikkat çekti. 27 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen seminer, Halkla ilişkiler Tanıtım Uzmanı(Psikoloji Bilim Uzmanı) Burçak Çağlar’ ın soruları yanıtlamasının ardından sona erdi.