Küçükköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Üniversite Gezisi

Küçükköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Üniversite Gezisi

İstanbul Gelişim Üniversitesi tanıtım ekibi Küçükköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 12.sınıf öğrencileri ile buluştu. İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Psikolog Gizem Açıkgöz ve Psikolog Berfin Özcan, Küçükköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine İstanbul Gelişim Üniversitesinde okumanın avantajları hakkında bilgiler verdi. Akreditasyon Programları, Laboratuvarlar, Çift Anadal ve Yandal Programları, Come To Gelişim, gibi üniversitemizi öne çıkaran imkânlar anlatıldı. Aday öğrenciler İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğr. Gör. Tuğba Karasoy’dan Dil ve Konuşma Terapisi bölümü ve çalışma olanakları hakkında bilgiler edindi.
Gastronomi bölümüne ilgi duyan öğrenciler için G blok mutfağını gezdiren ve bilgi veren Arş. Gör. Emel Çirişoğlu mesleği yapabilmek için İstanbul Gelişim Üniversitesinin öğrenciye sağlamış olduğu imkânlardan bahsetti.