Marmarapark Uğur Kurs Merkezi Öğrencileri ile TYT Deneme Sınavı İçin Bir Araya Gelindi

İstanbul Gelişim Üniversitesi ev sahipliğinde Marmara Park Uğur Kurs Merkezi öğrencilerinin katılımı ile gerçek sınav atmosferinin deneyimlenmesi amacına yönelik TYT deneme sınavı etkinliği gerçekleştirildi. İstanbul Gelişim Üniversitesi J blok amfilerinde Yükseköğretim Kurumları Sınav formatına uygun olarak gerçek sınav saatinde başlatılan deneme sınavı provası verilen 165 dakika süre zarfında tamamlandı.
Sınav sonrasında Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Berfin Özcan tarafından verilen tanıtım seminerinde ABET, AQAS, AHPGS gibi akreditasyonların mezunların kariyer gelişimine sağladığı katkı ve İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından uluslararasılaşma stratejilerine verilen önem vurgulandı. Üst düzey teknoloji ile donatılmış laboratuvarlar, ücretsiz Çift Anadal ve Yandal imkanı, DGS kursu desteği ve Come To Gelişim Projesinin detayları katılım sağlayan öğrenci ve öğretmenlere aktarıldı. 98 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen seminer, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Berfin ÖZCAN’ın soruları yanıtlamasının ardından sona erdi.