Mehmet Pisak Anadolu Lisesi öğrenciler ve velilerle mezuniyet töreni etkinliği adı altında bir araya gelindi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Burçak Çağlar tarafından, Mehmet Pisak Lisesi öğretmenleri, öğrencileri ve velilere İstanbul Gelişim Üniversitesinin imkanları hakkında bilgi verildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesini ayrıcalıklı kılan ABET, AQAS, AHPGS ve PEARSON gibi akreditasyonların eğitim kalitesine sağladığı katkı ve uluslararasılaşma stratejisindeki önemi üzerinde duruldu. 65 bölüm ile Türkiye’nin en çok akreditasyona sahip üniversitesi olduğunu vurgulayan Burçak Çağlar, tüm öğrencilerin gelişimine hizmet eden yurtdışı olanakları, burs imkânları, yabancı dil geliştirmeye yönelik sunulan ayrıcalıklar ve ücretsiz çift ana dal yapabilme fırsatı ile ilgili önemli bilgiler aktardı.

Mehmet Pisak Anadolu Lisesi öğretmenleri, öğrencileri ve velilerin katılımı ile gerçekleşen etkinlik İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Burçak Çağlar’ın soruları yanıtlamasının ardından sona erdi.