Mimaroba Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Özel Öğretim Kursu İGÜ'de

Mimaroba Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Özel Öğretim Kursu İGÜ'de

Büyükçekmece Mimaroba Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Özel Öğretim Kursu son sınıf öğrencileri ile İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni ziyarete geldiler.

Öğrencilere Halkla İlişkiler Tanıtım Müdürlüğü’nden Neslihan Koç ve Müberra Bayçöl eşlik etti. Öncelikle Gelişim Tower cep sinemasında “Üniversite Tanıtım Semineri” alan öğrenciler daha sonrasında BESYO ve merkez kütüphaneyi gezdiler. Üniversitenin Winter Garden kısmında serbest vakit geçiren öğrenciler daha sonra Meslek Yüksekokulu’nun Sivil Havacılık laboratuvarlarını görme fırsatı buldular. Akademisyen Ali Çelik tarafından öğrencilere sivil havacılık hakkında detaylı bilgi verildi. Üniversiteyi doğrudan tanıma olanağı sunulan gezide; öğrenciler bölümler hakkında bilgiler aldılar, okulun fiziki yapısını, sosyal etkinlik alanlarını tanıdılar ve üniversite havasını teneffüs ederek memnun bir şekilde okuldan ayrıldılar.