Öğrenciler İGÜ'de haber spikerliği yaptı

Öğrenciler İGÜ'de haber spikerliği yaptı

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Gaziosmanpaşa Şehit Servet Asmaz Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin katılımı ile üniversite gezisi gerçekleştirildi.

50 öğrencinin katılmış olduğu etkinlik Gelişim TOWER ve Sağlık Bilimleri Yüksekokulu laboratuvarları gezilerek gerçekleştirildi. Eğitim Danışmanı ve Tanıtım Uzmanları Müberra Bayçöl ve Merve Biçici tarafından karşılanan gruba ikramlık eşliğinde “Üniversite Tanıtım” sunumu gerçekleştirildi. Sunumda meslekler hakkında gelen soruları da cevaplayan danışmanlar: ‘’Seçeceğiniz bölümle hayatınızı idame ettireceksiniz. Kendinizi iyi tanıyın daha sonra meslekleri tanıyın ve ona göre karar alın’’ dedi.

İGÜ TOWER gezildikten sonra Sağlık Bilimleri Yüksekokulu laboratuvarı gezildi. Laboratuvarları çok beğenen öğrenciler radyo ve televizyon stüdyosunda haber spikerliği yaparak keyifli vakit geçirdiler. Teşekkürlerini sunan öğrenciler ve öğretmenler memnun bir şekilde üniversiteden ayrıldılar.