Öğrenciler kendi aralarında deneme sınavını değerlendirdi

Öğrenciler kendi aralarında deneme sınavını değerlendirdi

Dudullu Fen Bilimleri Özel Öğretim Kursu 12.sınıf ve mezun öğrencilerinin katılımı ile İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde TYT(Temel Yeterlilik Testi) deneme sınavını gerçekleştirdi.

60 öğrencinin katılım sağladığı sınav 11.15’te başlayıp 13.30’da sonlandı. Öğrenciler sınavdan 15 dakika önce kurs öğretmenleri eşliğinde sınıflarına yerleştirildi. Sınav kurallarını anlatan öğretmenler, öğrencilerin telefonlarını da topladıktan sonra sınıfta gerçek bir deneme sınavı havası oluşturuldu. Sınav sonrası İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin hazırlamış olduğu içecekler ve ikramlıklardan faydalanan öğrenciler kendi aralarında sınavın değerlendirmesini yaptı. Deneme sınavının farklı bir ortamda yapılmasının kendileri için çok iyi olduğunu dile getiren öğrenciler motivasyonlarının da artığını dile getirdi. Öğrenciler bir süre dinlendikten sonra öğretmenleri eşliğinde üniversiteden ayrıldı.