Öğrenciler, İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin uygulama alanlarını ziyaret etti

Öğrenciler, İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin uygulama alanlarını ziyaret etti

Bahçelievler Gökkuşağı Koleji öğrencileri İstanbul Gelişim Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Deneme sınavı ve üniversite gezisi yapılması planlanan Gökkuşağı Koleji sayısal ağırlıklı bölüm öğrencilerine; yapılan deneme sınavının ardından Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi laboratuvarları gezdirildi. Bölümler hakkında detaylı bilgi alan öğrenciler bölüm akademisyenlerinden işlenen dersler ve kullanılan materyallerle ilgili uygulama yapma imkânı buldu.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Tanıtım Uzmanları Hasan Basri Karaköse ve Neslihan Koç eşliğinde öğrenciler, üniversitenin sosyal ve uygulama alanları olan Gelişim Tower'da; merkez kütüphane, cep sinemalarının yanı sıra Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu uygulama alanlarını da ziyaret etti.

Hem bilgilendirilen hem de eğlenen Bahçelievler Gökkuşağı 11. sınıf öğrencileri kampüs gezisi sonunda üniversiteden memnun bir şekilde ayrıldılar.