Ömer Nasuhi Bilmen Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri İGÜ'yü ziyaret etti

Ömer Nasuhi Bilmen Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri İGÜ'yü ziyaret etti

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) öğrencilerin üniversite ortamını ve bölümleri tanımalarına yönelik yapılan etkinlikler kapsamında Ömer Nasuhi Bilmem Anadolu İmam Hatip Lisesi 12. sınıf öğrencileri üniversiteyi ziyaret etti.

Öğretmenlerinin de eşlik ettiği geziye 50 kişi katılım sağladı. Gelişim Tower, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokulu olmak üzere üniversitenin laboratuvarlarını gezen öğrenciler bölümler hakkında bilgi aldılar. Üniversitenin fiziki şartları, yabancı dil olanakları, burs imkânları hakkında bilgi verildi ve genel tanıtımı yapıldı. Öğrenciler merak ettikleri konularla ilgili soruları sorma imkânı buldu. Kampüs ziyaretinden keyif alan öğrenciler memnun bir şekilde üniversiteden ayrıldı.

Ömer Nasuhi Bilmen Anadolu İmam Hatip Lisesi