Örfi Çetinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden İGÜ’ye Davet

Örfi Çetinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden İGÜ’ye Davet

Örfi Çetinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliğinde yapılan Verimli Ders Çalışma Semineri'ne İstanbul Gelişim Üniversitesi katılım sağladı.

Türkiye’nin en çok akredite edilmiş programa sahip üniversitesi olan İstanbul Gelişim Üniversitesi, Örfi Çetinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden gelen davet üzerine kurumdaki öğrenciler ile ‘YKS Sınav Stratejileri’ konulu seminerde buluştu. 30 Mart 2023 tarihinde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Psikolog Berfin ÖZCAN tarafından verilen seminerde etkileşim oldukça yüksekti.

YKS-2023’e son 78 gün kaldığını belirten Berfin Özcan, kalan kısıtlı zamanda uygulanabilecek TYT ve AYT hazırlık stratejileri hakkında aday öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Son haftalarda nasıl daha verimli bir sınav hazırlığı yapılabilir sorusuna somut örnekler verilerek, öğrencilerin bireysel farklılık ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak kişiye özgü strateji çeşitleri üzerinde duruldu.

Seminer sonrası yapılan soru cevap oturumunun ardından, tercih sürecinde İGÜ yerleşkesinde yeniden görüşmek üzere sözleşerek kurumdan ayrıldı.