İGÜ'de ÖSYM kurallarına uygun deneme sınavı gerçekleştirildi

İGÜ'de ÖSYM kurallarına uygun deneme sınavı gerçekleştirildi

Beylikdüzü Açı Koleji öğrencilerine yönelik İstanbul Gelişim Üniversitesi Gelişim Tower’da deneme sınavı uygulaması gerçekleştirildi.

Sınavın gerçekleştiği yere öğrenciler kendi imkânlarıyla ve bazı öğrenciler ise aileleriyle birlikte geldi. Tıpkı ÖSYM tarafından uygulanan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın işleyişi gibi öğrenciler gerçek sınav formatında kurallara uyarak girişte güvenlik kontrolünden geçerek sınıflara alındılar.  Aileler sınava getirdikleri öğrencilerini sınav bitimine kadar bahçede beklediler. Sınavdan sonra öğrencilere sınav hakkında taktikler anlatıldı. İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin bölümleri ve burs imkânları öğrencilerle paylaşıldı. Sınav sonunda öğrenciler gerçek sınav stresini yaşadıklarını bu uygulamanın kendileri için yararlı olduğunu belirttiler. Açı Koleji yetkilileri üniversitenin kendilerine sağladığı imkânlardan dolayı teşekkürlerini sundu.