Özel Ataşehir Doğru ve Rasyonel Anadolu Lisesi öğrencileri üniversite kampüsünü gezdi

Özel Ataşehir Doğru ve Rasyonel Anadolu Lisesi İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni ziyaret etti. Üniversite gezisi öncesi İstanbul Gelişim Üniversitesi Rehberlik Uzmanı Pelin Karahancı tarafından öğrencilere yönelik “Üniversite Tanıtım Semineri” gerçekleştirildi.

Karahancı; üniversitenin kuruluşu, bölümleri, burs imkanları, yurt dışı olanakları gibi konularda öğrencilere bilgi verdikten sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı. Seminer sonrası Eğitim Danışmanı ve Tanıtım Uzmanı Merve Biçici ve Rehberlik Uzmanı Pelin Karahancı grupla beraber Tower yerleşkesini gezdi. Öğrenciler Gelişim Tower Yerleşkesi’nde bulunan merkez kütüphane, cep sineması ve Winter Garden’ı gezildikten sonra Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’na geçti. Spor salonlarını çok beğenen öğrenciler çalışma yapan üniversite öğrencileri ile sohbet etme imkanı buldu. Bir başka yerleşkede olan Meslek Yüksekokulu’na geçen gruba uçak laboratuvarlarını gezdirmek ve tanıtmak için Öğretim Görevlisi İlhan İncedere eşlik etti. İncedere öğrencilere uygulamalı dersler, havacılık sektörü ve bölümler hakkında bilgiler verdi. Biçici ve Karahancı eşliğinde Sağlık Bilimleri Yüksekokulu’nda bulunan sağlık laboratuvarlarını gezen grup daha sonra memnuniyetlerini ileterek üniversiteden ayrıldı.