Özel Avcılar Oğuzkaan Koleji'yle deneme sınavı için bir araya gelindi

Özel Avcılar Oğuzkaan Koleji'yle deneme sınavı için bir araya gelindi

İstanbul Gelişim Üniversitesi öncülüğünde Özel Avcılar Oğuzkaan Koleji öğrencileriyle motivasyonlarını sağlamak ve aynı zamanda gerçek sınavın provası niteliğinde sınav atmosferini yaşayabilmeleri adına YKS deneme sınavı provası gerçekleştirildi. YKS deneme sınavı provasını başarıyla tamamlayan adaylara öğrenci tanıtım çantaları dağıtılarak, İGÜ tanıtım semineri yapıldı.
Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı (Psikolog) Berna Yıldızhan tarafından ABET, AQAS, AHPGS gibi akreditasyonların eğitim kalitesine sağladığı katkı ve uluslararasılaşma stratejisindeki önemi vurgulandı. Laboratuvarlar, Çift Anadal ve Yandal Programları, Ücretsiz DGS kursu desteği, Come To Gelişim ve Benim Bir Fikrim Var! Projesi konu başlıkları Üniversite Tanıtım Semineri'yle katılım sağlayan öğrenci ve öğretmenlere aktarıldı. 16 öğrencinin ve 1 rehber öğretmenin katılımıyla gerçekleşen seminer, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı (Psikolog) Berna Yıldızhan’ın soruları yanıtlamasının ardından sona erdi.