Özel Beylikdüzü Beykent Uğur Okulları, İGÜ ile Kendini Deniyor

Özel Beylikdüzü Beykent Uğur Okulları, İGÜ ile Kendini Deniyor

Bir dünya üniversitesi olma hedefiyle kurulan İstanbul Gelişim Üniversitesi, tüm il ve ilçelerdeki öğrencilere ulaşabilmek amacıyla hareket etmeye devam ediyor.

Özel Beylikdüzü Beykent Uğur Okulları değerli rehber öğretmenlerinin ve öğrencilerinin talepleri doğrultusunda öğrencilere İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde YKS kapsamında sürece ve kurallara uygun olacak şekilde TYT deneme sınavı uygulandı.

Uygulanan deneme sınavının, öğrencilerin YKS öncesi eksiklerini tamamlamaları, farklı bir sınav ortamında stres yönetimi yapabilmeleri ve sınav kaygılarını en aza indirgemeleri adına oldukça yarar sağladığı görüldü.
Öğrencilerin yoğun ilgisini çeken bu deneme sınavı bitiminde gerçek sınavda olduğu gibi, sınav sonrası sorular üzerinde konuşmaları ve sınav stresini üzerlerinden atmaları için üniversitemiz tarafından sunulan ikramlıklar ile beraber serbest zaman geçirmeleri, aynı zamanda okulun atmosferine ve sınav koşullarına alışmaları sağlandı.

Buna ek olarak,  üniversitenin tüm imkânlarından oldukça memnun kalan öğrenciler ve okul rehber öğretmenlerimiz teşekkürlerini ileterek okulumuzdan ayrıldılar.