Özel Beylikdüzü Bilim Yaşam Koleji’nde Stresle Başa Çıkma Semineri

Özel Beylikdüzü Bilim Yaşam Koleji’nde Stresle Başa Çıkma Semineri

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Özel Beylikdüzü Bilim Yaşam Koleji’nde okulun öğrencileri ve öğretmenlerinin katılımı ile Üniversite Tanıtım ve Stresle Başa Çıkma Semineri gerçekleştirildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesini öne çıkaran ABET akreditasyonu ile “Kaliteli Eğitim” ve uluslararasılaşma stratejilerinin önemi vurgulanarak, Çift Ana Dal ve Yan Dal imkânları, burs olanakları, ofis mobilyası desteği, Erasmus + öğrenci değişim programları hakkında bilgilendirme yapılarak İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni farklı kılan fırsatlar öğrencilere aktarıldı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden Uzman Psikolojik Danışman Elif ÜNAL’ın konuşmacı olarak yer aldığı seminerde stresin tanımlanması, stres seviyelerinin ölçülmesi ile ilgili farkındalık yaratmak konuları hakkında öğrenciler bilgilendirildi. Etkinliğin devamında öğrencilere nefes ve gevşeme egzersizleri ile stresle başa çıkma yollarının, günlük yaşantılarına entegre edebilmeleri açısından destek sağlandı.

Özel Beylikdüzü Bilim Yaşam Koleji ile gerçekleştirilen etkinlik öğrencilerin ve kurum öğretmenlerinin sorularının cevaplanmasıyla etkinlik son buldu.