Özel Beylikdüzü Bilim Yaşam Kolejine Psikoloji Bölüm Tanıtım Semineri

Özel Beylikdüzü Bilim Yaşam Kolejine Psikoloji Bölüm Tanıtım Semineri

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Özel Beylikdüzü Bilim Yaşam Koleji öğrencileri ve öğretmenlerine yönelik Üniversite Tanıtım ve Psikoloji Bölüm Tanıtım semineri gerçekleştirdi. İstanbul Gelişim Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesini öne çıkaran ABET akreditasyonu ile “Kaliteli Eğitim” ve uluslararasılaşma stratejilerinin önemi vurgulanarak, Çift Ana Dal ve Yan Dal imkânları, burs olanakları, ofis mobilyası desteği, Erasmus + öğrenci değişim programları hakkında bilgilendirme yapılarak İstanbul Gelişim Üniversitesini farklı kılan fırsatlar öğrencilere aktarıldı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden Uzman Psikolog Berna Yıldızhan’ın konuşmacı olarak yer aldığı seminerde psikolojinin tanımlanması, psikolojinin insan davranışı üzerindeki rolü ve önemi üzerinde durarak farkındalık yaratmak amaçlanmıştır. Özel Beylikdüzü Bilim Yaşam Koleji ile gerçekleştirilen etkinlik öğrencilerin ve kurum öğretmenlerinin sorularının cevaplanmasıyla etkinlik son buldu.