Özel Çamlıca Oğuz Fen Bilimleri Anadolu Lisesi Öğrencilerine Yazılım Mühendisliği Tanıtım Semineri

Özel Çamlıca Oğuz Fen Bilimleri Anadolu Lisesinde organize edilen, rehber öğretmenler ve öğrencilerin dinleyici olarak katıldığı seminerde İstanbul Gelişim Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Araştırma Görevlisi Mehmet Ali Barışkan konuşmacı olarak yer aldı.

Yazılım Mühendisliğnin geleceği, iş imkânları, ABET akreditasyonu gibi üniversitemizin bilinmesi gereken ve bölüme dair farkındalığın artması adına olanaklar ve imkânlardan bahsetti. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Elif Ünal tarafından Üniversite Tanıtım Semineri yapılmıştır.

80 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen seminer, Araştırma Görevlisi Mehmet Ali Barışkan soruları yanıtlamasının ardından sona erdi.