Özel Çorlu Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Okulları ile Kariyer Günleri

Özel Çorlu Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Okulları ile Kariyer Günleri

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Özel Çorlu Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Okulları ev sahipliğinde yapılan Kariyer Günleri Tekirdağ-Çorlu çevresinde birçok öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bir dünya üniversitesi olma hedefiyle kurulan İstanbul Gelişim Üniversitesi, tüm il ve ilçelerdeki öğrenci ve öğretmenlere ulaşabilmek amacıyla hareket etmeye devam ediyor. İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım birimi materyal ve tüm olanakların sunulması ve anlatılması için fuar alanında hazır bulunmuş 700’den fazla lise öğrencisine ulaştırıldı. Uluslararası geçerliliği olan diploma veren Akreditasyon Programları, Laboratuvarlar, Çift Anadal ve Yandal Programları; deneyimlerin, yeteneklerin ve fikirlerin üniversite bursuna dönüştüğü yer olan Come to Gelişim hakkında bilgi verildi. THE Etki Sıralaması’nda Türkiye’de 1. Dünyada 16.sıraya yerleşen İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin Kaliteli Eğitim Kategorisindeki yerinden bahsedildi. Tüm gün boyunca yoğun ilgiyle karşılandı.

Özel Çorlu Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Okulları’nda gerçekleşen etkinlik, kurum yetkililerinin ve öğrencilerin sorularının cevaplanmasının ardından sona erdi.