Özel Eğitimde Sonsuz Limit Özel Öğretim Kursu İGÜ’de Deneme Sınavı Gerçekleştirdi

Özel Eğitimde Sonsuz Limit Özel Öğretim Kursu öğrencileri İstanbul Gelişim Üniversitesi Gelişim Tower Yerleşkesi’nde deneme sınavı uygulaması gerçekleştirdiler.

Öğrenciler COVID-19 pandemi şartlarına ve gerçek sınav formatına uygun olarak önce HES kodu kontrolleri yapılarak sınıflara alındılar. Sınav öncesinde öğrencilere İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Diş Hekimliği Fakültesi hakkında bilgi vermek için Diş Hekimliği Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mahir Günday konuşma yaptı.

Öğrenciler sınav sürecinde gerçek sınavda uygulanan kuralların hepsinin prova edilmesi adına oldukça verimli bir uygulamaya katıldılar. Ayrıca öğrencilere hedefler noktasında nasıl çalışılması gerektiği, şu an ortalama olarak ne aşamada olmaları gerektiği hakkında bilgiler verildi. Öğrenciler ve kurum yöneticileri deneme sınavı uygulamasından memnun olduklarını paylaştılar.