Özel Esenkent Okyanus Anadolu ve Fen Lisesi Öğrencilerine Yazılım Mühendisliği Bölüm Tanıtım Semineri

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Özel Esenkent Okyanus Anadolu ve Fen Lisesi 12. sınıf öğrencilerine “Yazılım Mühendisliği Bölüm Tanıtım Semineri” verildi. İstanbul Gelişim Üniversitesi Yazılım Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Serkan Gönen tarafından verilen seminer Özel Esenkent Okyanus Anadolu ve Fen Lisesi’nde gerçekleştirildi.

Kurumdaki öğrencilere Yazılım Mühendisliği bölümü hakkında bilgiler aktaran Gönen, bölümle ilgili birtakım uygulamalarda yapmıştır.
İstanbul Gelişim Üniversitesini ayrıcalıklı kılan ABET, AQAS ve AHPGS gibi akreditasyonların eğitim kalitesine sağladığı katkı, uluslararası anlaşma stratejisindeki önemi ve Erasmus+ üzerinde durulmuştur. Akreditasyon Programları, Laboratuvarlar, Çift Anadal ve Yandal Programları, Come To Gelişim gibi üniversitemizi öne çıkaran imkânların anlatılması ile seminer devam etti. Okuldaki lise dördüncü sınıf öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlik, Yazılım Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Serkan Gönen’in soruları yanıtlamasının ardından sona erdi.