Özel Esenyurt Biyoteknoloji Okulları Üniversite Bölüm Tanıtım Etkinliği

Özel Esenyurt Biyoteknoloji Okulları Üniversite Bölüm Tanıtım Etkinliği

İstanbul Gelişim Üniversitesinde Özel Esenyurt Biyoteknoloji okulları 12. Sınıf öğrencileri ile üniversite gezisi ve bölüm tanıtımı için bir araya gelindi. İstanbul Gelişim Üniversitesinde organize edilen, rehber öğretmen ve öğrencilerin dinleyici olarak katıldığı etkinlik Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Uzmanı Psikolog Gizem Açıkgöz gerçekleştirilen ‘üniversite tanıtım semineri’ ile başladı.
Üniversite tanıtımına klinik psikolog Seda Dağlı’nın Come To Gelişim tanıtım semineri ile devam edildi. İstanbul Gelişim Üniversitesi gıda teknolojisi bölümü sınıfları ve laboratuvarları gezilerek, bölümlerin akademisyenleri tarafından öğrenciler bilgilendirildi. 68 öğrenci ve 2 öğretmenin katılımı ile gerçekleşen etkinlik Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Uzmanı Gizem Açıkgöz’ün soruları yanıtlaması ile sona erdi.